IS CBD-OLIE LEGAAL?

Het begrijpen van de legaliteit van CBD-olie in de Verenigde Staten is verre van eenvoudig. De wetgeving met betrekking tot de stof verschilt op staats- en federaal niveau, en marihuanawetten zijn zelden eenvoudig, zelfs niet in de staten die het hebben gelegaliseerd.

De legaliteit van verschillende cannabisproducten komt er vaak op neer of de THC-concentraties in het oorspronkelijke plantmateriaal het als hennep of marihuana classificeren. Momenteel hebben 34 staten wetten die de teelt van hennep voor commerciële, onderzoeks- of proefprogramma’s toestaan; 47 staten (alle behalve Idaho, Nebraska en South Dakota) ondersteunen de verkoop en het gebruik van van hennep afgeleide CBD-olie op zijn minst op recept. Acht staten staan ​​momenteel het recreatief gebruik en de aankoop van van marihuana afgeleide CBD-producten toe, waaronder de geestverruimende THC.

Het proces van het kopen van de olie of het verkrijgen van een recept verschilt per staat. Als CBD-extracten gemaakt zijn van landbouwhennep en minder dan 0,3 procent THC bevatten, dan is de kans groot dat ze legaal kunnen worden gebruikt en gekocht waar je woont. Maar doe je onderzoek zorgvuldig, want deze uitspraken en hun interpretaties veranderen regelmatig en snel.

cbdolie-narcos.nl

narcosproducts.com/